VELİ GÖRÜŞME ALANIMIZ HAZIRLANDI

Öğretmenlerimizin ve velilerimizin görüşmelerini rahatlıkla yapabileceği veli görüşme alanımız hazırlandı.

03.04.2024 29

Okulumuz Atatürk Anadolu Lisesi derslikleri, faaliyet alanları ile birlikte toplamda altı katlı bir bina olarak tasarlanmıştır ve binin üzerinde öğrenci kapasitesine sahiptir. Öğrenci-veli-okul işbirliğini önemsemekteyiz. Bu sebeple velilerimizi okulda ağırlamak, öğretmenlerimizle görüşmelerin daha rahat yapılmalarını sağlamak, öte yandan okulumuzun çalışmalarını göstermek amacı ile bir veli görüşme alanı oluşturuldu. Okulun giriş katı olarak belirlenen bu alanda, öğretmenlerimiz randevularını verdikleri saatte veliye ulaşarak görüşmelerini yapıyor, öğrencilerimizin gelişimleri için ellerinden geleni yapıyorlar. BİGEP kapsamında öğretmen-öğrenci-veli iletişimi güçlü tutarak hem motivasyonu artırmayı amaçlıyor, hem de akademik olarak desteklemek hedefini güdüyoruz.

03-04-202403-04-202403-04-2024