BİGEP Kapsamında Denemelerimiz Değerlendiriliyor

BİGEP kapsamında ve okulumuz bünyesinde ek olaran yapılan denemelerimiz komisyonumuzca değerlendiriliyor.

03.04.2024 30

Okulumuz sene başı öğretmenler kurulunda istişare ettiğimiz üzere 2023/2024 yılı boyunca öncelikli olarak 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine deneme yapma kararı almıştık. Kasım ayından itibaren başlattığımız deneme sürecine BİGEP Projesinin de dahil olması ile hem sıklığı hem de kapsamı arttı. Öğrencilerimizin eksik ve birikimlerini fark etmeleri, çalışmalarını eksiklerini kapatabilecekleri şekilde yapmaları, destek isteyebilecekleri alanları belirlemeleri ve bu yöndeki ihtiyaçlarını iletmeleri sağlandı. BİGEP komisyonumuzca incelenen sonuçlarda ilerleme kaydeden veya desteklenmesi gereken öğrencilerimiz belirlenmekte; sonuçlar hızlı bir şekilde veli ve sınıflarda paylaşılmakta ve panolarda duyurulmakta. Akademik anlamda öğrencilerin faydalı bulduğu çalışmada YKS ye yönelik yapılan denemelerin dönem sonuna dek yapılması, sıklığının da giderek artması planlanmıştır.

03-04-2024