Okulumuzda Futbol Turnuvası Düzenlendi

Okulumuzda tüm öğrencilerimize yönelik olarak sınıflar bazında futbol turnuvası düzenlendi.

02.04.2024 40

BİGEP kapsamında okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından futbol turnuvası düzenlenmiştir. Yapılan turnuvaya her şubeden takımlar oluşturulması sağlanmış ve önce kendi kademeleri arasında sonra ise aşamalı olarak kademeler arasında da öğrencilerimiz mücadele etmiştir. Öğrencilerimizin baharın gelişiyle enerjilerini yönlendirmeleri, motivasyonlarını canlı tutmaları, sosyal faaliyet olarak ilgi ve yeteneklerini keşfetmeleri amaçlanmıştır. 7 Şubat ve 21 Mart tarihleri arasında yapılan turnuvaların akabinde çeşitli branşlarla da desteklenecek olan turnuvalarda kazanan öğrencilerimiz ödüllendirilmektedir.

02-04-202402-04-2024